onsdag den 12. januar 2011

Guitar- og sangundervisning

I går tog vi ind til byen. Ca. en halv time fra huset i Zárate (bydel). Papá har fundet en gruppe af musikere, som har et musikværksted, hvor de underviser i forskellige instrumenter. Jeg regner en at skulle gå der en gang om ugen til guitarundervisning og sang. Det er kun to timer af gangen begge ting. Det koster 30 soles (60 kr.) for to timers ene undervisning.
      Lige i nærheden sælger de billig bøger, dvs. kopier. Så nu er jeg gået i gang med Harry Potter 4 på spansk til 20 kr. Det går langsomt fremad! Inde i byen kan man købe alt til virkelige billige priser. Der er især mange kopivarer, fx computerprogrammer, DVD'er, telefoner etc. Men også alm. varer, som køkkenting, ting til badeværelse og tøj. Det er sådan, at de samme slags butikker samler sig på samme gade eller område, hvor de så konkurrer. Så når man skal købe computerprogrammer skal fx til avenida Wilson ("gaden Wilson". Det er en meget overskuelig måde, at købe ind på (og billig!).
      Vi endte med at tage hen til Instituto Cultural Peruano Norteamericano, el ICPNA, en privat skole/kultursted, hvor der foregår samarbejde mellem Peru og USA. Fx undervises der i engelsk. Sådan nogle findes der masser af, britiske, franske, portugisiske, som har interesse i at gøre sig bemærket og at sætte deres præg i Peru. I denne uge er der "mimer festival" alle dage gratis. Sådan noget elsker papá. Så det sad vi og så i et par timer.
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar